Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Вівторок, 23.04.2024, 19:57
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Липень » 20 » Касовий апарат від торгової марки “КАЛИНА”
Касовий апарат від торгової марки “КАЛИНА”
20:05
Калина 110
КАЛИНА-110Т

Новий портативний електронний контрольно-касовий апарат «КАЛИНА-110Т» призначений для використання в торгівлі, громадському харчуванні, сфері послуг, а також виїзній (мобільній) торгівлі.

Застосування новітніх технологій в цьому апараті дало змогу забезпечити надзвичайно широкі можливості, незважаючи на його незначні розміри і вагу. Це перший вітчизняний портативний ЕККА, який за своїми функціональними характеристиками випереджає не тільки більшість аналогічних за призначенням ЕККА, але і стаціонарні ЕККА. Більше того, його конструктори врахували потреби завтрашнього дня, що неминуче, і вже найближчим часом, позитивно оцінить користувач. Достатньо відзначити, що ЕККА може бути одночасно оснащений USB-, двома COM- та LAN-портами. А це відкриває практично необмежені можливості в організації будь-яких можливих бізнес-процесів користувача.

В елегантному ергономічному корпусі ЕККА застосовано термопринтер LPTZ-245 відомої фірми Seiko (Японія), який забезпечує безперебійну і безшумну роботу. Друк – швидкий і високоякісний. Висока швидкість друку позбавить ваших клієнтів від вимушених черг під час розрахунку за придбаний товар чи надані послуги. Ця особливість посилюється застосуванням в ЕККА технології "clamshell", що робить  процедуру заміни стрічки простою, швидкою і зручною. Адже цей процес відбувається за принципом «вклади іпрацюй»! Переваги такого рішення оцінить кожен користувач, особливо, при роботі поза стаціонарними умовами чи під час інтенсивної роботи з обслуговування клієнтів.

Касовий апарат може бути оснащений, крім дисплея касира, ще й дисплеєм клієнта. Дворядковий алфавітно-цифровий LCD-дисплей касира з 16-ма символами в рядку відображає всю інформацію, яка необхідна касиру, забезпечуючи йому зручну і комфортну роботу у всіх режимах роботи: програмування, продажу, звітування. Цифровий 10-ти символьний індикатор клієнта інформує покупця про ціну товару або загальну вартість за чеком.

Літерно-цифрова клавіатура забезпечує зручну роботу з продажу, програмування товарів та виконання звітів. Поле клавіатури складається з 3-х секторів різного функціонального призначення, виконаних в теплих кольорах. Клавіші мають чіткі, інтуїтивно зрозумілі щодо призначення написи. Сама клавіатура виготовлена з приємного на дотик матеріалу (силікону), що робить роботу з ЕККА дуже приємною і легкою. Ретельно допасована до корпуса ЕККА клавіатура  в значній мірі забезпечує внутрішню електроніку від забруднення або випадкового залиття рідиною. П’ять форм оплати, найменування яких може запрограмувати сам користувач. Можливість продажу товарів (послуг) з відсотковими та абсолютними (на задану суму) знижками дають змогу широко використовувати цю функцію для привернення нових клієнтів, застосування нових бонусних програм, автоматизації обліку, здійснення аналітичної роботи. Найбільш часто витребувані покупцями товари можуть бути запрограмовані на 10 клавіш "швидкого” продажу, що суттєво пришвидшить відпуск покупців, зменшуючи навантаження на касира.

Внутрішній Li-Ionакумулятор 2000 mA*h забезпечує тривалу автономну, незалежну від зовнішнього електроживлення, роботу ЕККА. Конструктори ЕККА «Калина-110Т» забезпечили ощадне використання ємності акумулятора завдяки застосуванню в ЕККА найсучаснішої елементної бази і мікропроцесорів,  оригінальним схемо-технічним і програмним рішенням, які в сукупності забезпечують управління режимом енергозбереження, мінімізуючи споживання електроенергії. В такому режимі застосування касового апарата можна роздрукувати до 1500 тис. чеків на 20 рядків кожен, що забезпечує його кількаденну роботу. Касир має змогу під час роботи в зручний для нього час переглянути ступінь заряду акумулятора, не виходячи з режиму продажу. При розряді акумулятора на 70% касир отримує текстове і звукове повідомлення. Після цього робота продовжуєтьсята  ЕККА може видрукувати ще понад 200 чеків.

Периферійне обладнання. До касового апарата через USB mini-порт може бути підключений комп’ютер, а через два RS-232 інтерфейси іще дві одиниці обладнання, серед яких - сканер штрих-коду, вага, модем, платіжний термінал, зовнішній (виносний) індикатор клієнта, інше спеціалізоване периферійне обладнання. Вперше в вітчизняній касовій техніці передбачена побудова мережі касових апаратів через LAN-порт і вихід в Internet. Описані функціональні характеристики ЕККА відкриваютьширокі можливості з організації найрізноманітніших бізнес-процесів торгових підприємств як окремо взятим ЕККА, так і в складі програмно-апаратних комплексів довільного рівня складності.

Додатковими аксесуарами до цього касового апарата можуть бути ремінь або футляр, використання яких забезпечить комфортну роботу в мобільних умовах.

Формування і друк касовим апаратом широкого набору обов’язкових і додаткових звітів, безумовно, оптимізують задачі обліку і аналітичної роботи користувача.


Переглядів: 1882 | Додав: admin
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Погода


Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Автоматизація роздрібної торгівлі
магазинів, бутіків, аптек, кафе
Касовий апарат
Екселліо DP-15 Касовий апарат Екселліо ДП-15
Касовий апарат
Екселліо DP-25 Касовий апарат Екселліо ДП-25
Касовий апарат
ІКС-М510 Касовий апарат ІКС-М510
Наші партнери
ІНТЕМ
IKC
Екселліо
Юнісистем
МініСофт
НВП Троян
ДНВП"ЕЛЕКТРОНМАШ"

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz