Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 26.04.2024, 15:50
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » УКРЕККА » Колектив "Електронмаш" просить про допомогу: (держпідприємство під загрозою знищення.)
Колектив "Електронмаш" просить про допомогу:
adminДата: Середа, 01.08.2018, 13:21 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Колектив "Електронмаш" просить про допомогу: держпідприємство під загрозою знищення.


Міністерство економічного розвитку і торгівлі намагається знищити державне підприємство "Електронмаш".

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив народний депутат від Радикальної партії Дмитро Лінько, пише "Інформатор".

Депутат нагадав, що 23 липня на ДП "Електронмаш" увірвалися "тітушки" і заблокували підприємство, внаслідок чого понад 400 працівників залишилися без роботи, а підприємство повністю зупинило виробництво.

За словами Лінька, рейдерському нападу на підприємство передували кадрові зміни у його керівництві, проведені міністерством економіки."

Коротка передісторія цього нахабного злочину. За кілька місяців до цього нападу "тітушок", в міністерстві економічного розвитку, придумали схему знищення ДП "Електронмаш". Керує всією цією схемою державний секретар міністерства – Перевезенцев Олексій Юрійович та його тесть (колишній працівник СБУ). Всупереч закону, Перевезенцев робить заміну директора "Електронмашу" Віктора Мову на Єфіменка С.М., який ніколи не працював в цій галузі", – розповів нардеп.

За його словами, урядовці, фактично, призначили ліквідатора, щоби той підготував підприємство до дерибану і банкрутства. Справа у тому, що підприємство має велику кількість нерухомості та землі, у заволодінні якими, запевняє депутат, зацікавленні забудовники. Зокрема, стверджує політик, за інформацією з МЕРТ, силове захоплення підприємства проплачував майбутній забудовник."

В міністерстві поспішають з дерибаном "Електронмашу", бо розуміють, що це треба зробити до виборів, поки є владний ресурс, так би мовити. Наразі у хапуг з мінекономіки головне завдання – розігнати трудовий колектив і пошвидше продати за дві копійки все підприємство з аукціону. Класика жанру: приватизація по-новому", – зазначив Лінько, додавши, що зараз, коли закінчується каденція цієї влади, таких схем по Україні чимало.

Лінько також повідомив, що весь трудовий колектив "Електронмашу" виступив проти нападників і звернувся по допомогу до Радикальної партії Олега Ляшка.

Сам депутат вже підготував і направив звернення в усі правоохоронні органи з вимогою припинити свавілля проти держпідприємства."

Будемо ретельно слідкувати за цією ситуацією та не дамо знищити "Електронмаш", – пообіцяв представник РПЛ.

http://www.uekka.org.ua/novina....ya.html
 
Форум » Касові апарати » УКРЕККА » Колектив "Електронмаш" просить про допомогу: (держпідприємство під загрозою знищення.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet