Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Неділя, 19.05.2024, 04:06
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Чи можливо віднести автомат з продажу товарів (послуг) (до РРО, якщо через нього здійснюється продаж товарів?)
Чи можливо віднести автомат з продажу товарів (послуг)
adminДата: Неділя, 19.04.2015, 22:03 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Чи можливо віднести автомат з продажу товарів (послуг) до РРО, якщо через нього здійснюється продаж товарів?


Оболонська ДПІ інформує, що відповідно до статті 2 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» автомат з продажу товарів (послуг) - реєстратор розрахункових операцій, який в автоматичному режимі здійснює видачу (надання) за готівкові кошти або із застосуванням платіжних карток, жетонів тощо товарів (послуг) і забезпечує відповідний облік їх кількості та вартості та створює контрольну стрічку в електронному вигляді.

До засобів електронних автоматів, які реалізують фіскальні функції, належать такі їх складові частини: фіскальний блок; пристрій приймання готівкових коштів і видачі здачі (за необхідності); зчитувач платіжних карток (за необхідності); пристрій відображення фіскальної інформації.

Автомат повинен забезпечувати зчитування інформації з фіскальної пам'яті за допомогою сервісних технічних засобів у разі виходу з ладу інших складових частин фіскального блока.

Автомати з продажу дозованих товарів або їх дозуючі пристрої повинні бути включені до Державного реєстру засобів вимірювальної техніки, допущених до застосування в Україні, і мати відповідний сертифікат затвердження типу засобів вимірювальної техніки.

Вимоги щодо реалізації фіскальних функцій електронними автоматами визначено Рішенням Державної комісії з питань впровадження електронних систем від 27.06.2002 року № 13.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві

http://kyiv.sfs.gov.ua/okremi-storinki/arhiv1/193401.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Чи можливо віднести автомат з продажу товарів (послуг) (до РРО, якщо через нього здійснюється продаж товарів?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet