Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 26.04.2024, 07:04
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » ФОП,що здійснює торгівлю алкогольними напоями та тютюновими (виробами в гірській місцевості повинна застосовувати РРО)
ФОП,що здійснює торгівлю алкогольними напоями та тютюновими
adminДата: Неділя, 11.02.2018, 19:21 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Фізична особа-підприємець, що здійснює торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами в гірській місцевості повинна застосовувати РРО


Нагадаємо, що 20 грудня 2017 року набрала чинності постанова КМУ від 18.12.2017 р. №984 якою внесено зміни до постанови КМУ від 23.08.2000 р. № 1336 «Про забезпечення реалізації статті 10 Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».

Згідно внесених змін, для суб’єктів господарювання, що здійснюють роздрібну торгівлю підакцизними товарами, встановлено обов’язкове застосування реєстраторів розрахункових операцій, незалежно від території та типу населених пунктів де ведеться така торгівля.

Тобто, суб‘єкти господарювання, які здійснюють роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами з використанням КОРО та РК на території сіл і селищ міського типу, яким надано статус гірських населених пунктів необхідно зареєструвати, опломбувати у встановленому порядку та перевести у фіскальний режим роботи РРО з роздрукуванням відповідних розрахункових документів, що підтверджують виконання розрахункових операцій, на загальних засадах відповідно до вимог ч. 1 ст. 3 Закону України від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями.

У зв’язку з обов’язковим застосуванням РРО, при торгівлі акцизними товарами, згідно з вимогами частини 33 статті 15 Закону України від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» із змінами та доповненнями, необхідно внести зміни у видані ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Для цього необхідно до Головного управління або до Центру обслуговування платників за місцем провадження суб‘єктом господарювання торговельної діяльності подати заяву, на підставі якої протягом трьох робочих днів видається ліцензія, оформлена на новому бланку з урахуванням змін.

http://cv.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/325398.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » ФОП,що здійснює торгівлю алкогольними напоями та тютюновими (виробами в гірській місцевості повинна застосовувати РРО)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet