Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 26.04.2024, 20:46
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Южаніна пояснила, що означають останні зміни до (Податкового кодексу)
Южаніна пояснила, що означають останні зміни до
adminДата: Вівторок, 18.12.2018, 20:22 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Южаніна пояснила, що означають останні зміни до Податкового кодексу

В ефірі "5 каналу" в програмі "Інформаційний вечір" голова комітету ВР з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна пояснила, що означає Закон про "Зміни до податкового кодексу" №9260, що його 10 грудня підписав Президент України та що саме цей закон передбачає для українців.

"Я повторюю ще раз, що протягом останніх чотирьох років ми приймає зміни в податковий кодекс, які не стосуються зниження ставок податків чи зміни бази оподаткування такої, щоб була вона відома для всіх, а це зміни в систему адміністрування податків. І закон, про який ви сказали, він насправді за своїм обсягом дуже великий. І дві третини в ньому присвячені системі електронного адміністрування і реалізації пального та етилового спирту. Що це таке? Всі процеси, які зараз відбуваються щодо контролю реалізації нафтопродуктів, вони не дають ефекту. І ми розуміємо, що подолати, побороти цю "чорну" реалізацію нафтопродуктів – "чорну", бо невідомого виробництва і не декларуються обсяги й не сплачуються податки… система потребує більш жорсткого врегулювання і більш жорстких підходів до деяких речей. Тому що за рік навчилися маніпулювати в іншій сфері. Виробляти невраховані нафтопродукти, продавати їх із бочок вздовж всіх трас і ці обсяги також ніде не враховуються. І вони знову досягли значних обсягів", – сказала Южаніна.

Вона наголосила: "Тому законопроект присвячений саме жорстким підходам до контролю з виробництва та реалізації пального".

Южаніна також додала: "За нашими оцінками, такі заходи можуть дати від 15 до 25 мільярдів гривень додатково в бюджет за рік. І це величезна сума".



https://uazmi.org/news/post/eYtMa4CEOU4vbauTNForRC
 
Форум » Касові апарати » Різне » Южаніна пояснила, що означають останні зміни до (Податкового кодексу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet