Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 29.03.2024, 14:49
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Сайт"Рожнятів-сервіс" » Різне » Як подати ф. №20-ОПП та в які строки? – роз'яснення від ДФС
Як подати ф. №20-ОПП та в які строки? – роз'яснення від ДФС
adminДата: Четвер, 08.08.2019, 13:41 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Як подати ф. №20-ОПП та в які строки? – роз'яснення від ДФС


Форма №20-ОПП подається протягом 10 р. дн. після реєстрації, створення чи відкриття об’єктів оподаткування до ДФС за основним місцем обліку платника податків

ДФС у Запорізькій області розповідає, що платник податків зобов’язаний стати на облік у відповідних контролюючих органах за основним та неосновним місцем обліку, повідомляти про всі об’єкти оподаткування і об’єкти, пов’язані з оподаткуванням, контролюючі органи за основним місцем обліку згідно з «Порядком обліку платників податків», затвердженим наказом МФУ від 09.12.2011 р. №1588 (п. 63.3 ПКУ). 

Облік об’єктів оподаткування здійснюється на підставі поданого платником податків згідно з п. 8.4 розд. VIIІ Порядку повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність, за формою №20-ОПП.

Повідомлення за ф. №20-ОПП подається протягом 10 робочих днів після реєстрації, створення чи відкриття об’єктів оподаткування до контролюючого органу за основним місцем обліку платника податків.Відокремлений підрозділ юридичної особи (філія, представництво), який є платником податків, зобов’язаний стати на облік у контролюючих органах, повідомляти про всі об’єкти оподаткування, що знаходяться на його балансі, шляхом подання до контролюючого органу повідомлення за ф. №20-ОПП.

Юридична особа подає до контролюючого органу повідомлення за ф. №20-ОПП та інформує про всі об’єкти оподаткування крім тих, відомості щодо яких надані до відповідних контролюючих органів відокремленими підрозділами такої юридичної особи.

Платники податків, які уклали з відповідним контролюючим органом договір про визнання електронних документів, можуть подати повідомлення за ф. №20-ОПП засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису підзвітних осіб у порядку, визначеному законодавством.

Відомості повідомлення за ф. №20-ОПП вносяться до Єдиного банку даних юридичних осіб:
  • не пізніше наступного робочого дня після їх надходження до контролюючого органу засобами електронного зв’язку в електронній формі (про результати опрацювання документу платнику направляється в електронному вигляді квитанція 2);
  • не пізніше 15 днів (30 днів для великих за обсягом) від дня їх надходження до контролюючого органу на паперових носіях.


Платники податків можуть переглянути інформацію про об’єкти оподаткування в приватній частині Електронного кабінету. 

Від редакції: Нагадаємо, що через неподання ф. №20-ОПП не можливо зареєструвати РРО на господарську одиницю. А також податківці не приймають заявки на переміщення пального або спирту етилового транспортними засобами, на які не подано ф. №20-ОПП. Про це та про те, який штраф доведеться сплатити у разі несвоєчасного подання або неподання ф. № 20-ОПП дивиться тут.

https://news.dtkt.ua/accounting/reposts/56949
 
Форум » Сайт"Рожнятів-сервіс" » Різне » Як подати ф. №20-ОПП та в які строки? – роз'яснення від ДФС
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet