Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 19.04.2024, 21:29
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Проект наказу про форму та зміст розрахункових документів
Проект наказу про форму та зміст розрахункових документів
adminДата: Субота, 19.08.2017, 22:08 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів»


Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів»

Державна фіскальна служба України повідомляє про розроблення проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів».

Проект регуляторного акта передбачає внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів, затверджених наказом Міністерства фінансів України від 21.01.2016 № 13, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 11.02.2016 за № 220/28350.

З моменту видання зазначеного наказу Законом України від 20 грудня 2016 року № 1791-VIII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2017 році» внесено відповідні зміни до ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо обов’язку суб’єктів господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу, проводити розрахункові операції через реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО) з використанням режиму попереднього програмування найменування (для пального із зазначенням коду товарної під категорії згідно з УКТ ЗЕД), цін товарів (послуг) та обліку їх кількості.

Зазначення РРО даних про код товару в описі товару передбачено п. 2 Вимог щодо реалізації фіскальних функцій РРО для різних сфер застосування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2002 року № 199 та відповідно п. 2 Вимог щодо реалізації фіскальних функцій РРО, що застосовуються під час здійснення операцій з приймання та переказу готівкових коштів через програмно-технічні комплекси самообслуговування, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 02 березня 2016 року № 149. Таким чином, є можливість відображення у розрахункових документах, які друкуються РРО, крім інших реквізитів, також і коду товару (послуги).

З огляду на викладене, розроблено проект наказу (далі – Наказ) «Про внесення Змін до Положення про форму і зміст розрахункових документів».

Зауваження та пропозиції щодо регуляторного акта можуть надсилатися у письмовій формі та електронній формі протягом місяця з дати оприлюднення за наступними адресами: Державна фіскальна служба України, Департамент аудиту, Львівська площа, 8, м. Київ, 04655, електронну - ozhuk@sfs.gov.ua , до Державної регуляторної служби на поштову адресу: вул. Арсенальна, 9/11, м. Київ, 01011.

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів»

АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ до проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів»

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА до проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів»

ПОРІВНЯЛЬНА ТАБЛИЦЯ до проекту наказу Міністерства фінансів України «Про внесення змін до Положення про форму та зміст розрахункових документів»

http://sfs.gov.ua/diyalni....31.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Проект наказу про форму та зміст розрахункових документів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet