Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 29.03.2024, 08:28
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Перейменували назву вулиці — переоформіть ліцензії (та реєстраційні посвідчення РРО)
Перейменували назву вулиці — переоформіть ліцензії
adminДата: П`ятниця, 04.08.2017, 13:28 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Перейменували назву вулиці — переоформіть ліцензії та реєстраційні посвідчення РРО


У додатку до ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єкт господарювання зазначає адресу місця торгівлі, перелік електронних контрольно-касових апаратів та інформацію про них

Ліцензію видають за заявою суб’єкта господарювання. У заяві про видачу ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями додатково зазначають адресу місця торгівлі, перелік реєстраторів розрахункових операцій (книг обліку розрахункових операцій), які є у місці торгівлі, а також інформацію про них. У заяві на видачу ліцензії на роздрібну торгівлю тютюновими виробами зазначають адресу місця торгівлі.

У додатку до ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб’єкт господарювання зазначає адресу місця торгівлі, перелік електронних контрольно-касових апаратів та інформацію про них.

У ліцензіях на оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами зазначають, зокрема, для юридичних осіб — найменування та місцезнаходження, для фізичних осіб — прізвище, ім’я, по батькові та місце проживання.

У разі зміни відомостей, зазначених у виданій суб’єкту господарювання ліцензії (за винятком змін, пов’язаних із реорганізацією суб’єкта господарювання), орган, який видав ліцензію, на підставі заяви суб’єкта господарювання протягом трьох робочих днів видає суб’єкту господарювання ліцензію, оформлену на новому бланку з урахуванням змін.

Для реєстрації РРО суб’єкт господарювання подає до органу ДФС заяву встановленої форми та документи, у т. ч. копію документа на право власності або іншого документа, що дає право на розміщення господарської одиниці, де будуть використовувати РРО. У реєстраційному посвідченні на РРО ДФС на підставі отриманих від суб’єкта господарювання документів зазначає інформацію про господарську одиницю, для якої призначений РРО. Зокрема, йдеться про адресу господарської одиниці.

У разі зміни даних, зазначених у реєстраційному посвідченні РРО, суб’єкт господарювання протягом п’яти робочих днів, що настають за днем, коли виникли зміни, подає до органу ДФС реєстраційну заяву з позначкою «Перереєстрація».

Тому якщо органи виконавчої влади чи місцевого самоврядування прийняли рішення перейменувати вулицю, суб’єкт господарювання має внести зміни не лише до своїх установчих документів, а й документів на господарську одиницю та ліцензій на роздрібну (оптову) торгівлю алкогольними напоями/тютюновими виробами.

Лист ДФС від 25.07.2017 № 1352/6/99-99-12-01-01-15/ІПК

www.golovbukh.ua
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Перейменували назву вулиці — переоформіть ліцензії (та реєстраційні посвідчення РРО)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet