Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 25.04.2024, 20:54
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Чи передбачені обмеження щодо кількості роздрукування (фіскальних звітних чеків (Z-звітів) ?)
Чи передбачені обмеження щодо кількості роздрукування
adminДата: П`ятниця, 14.07.2017, 06:32 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Чи передбачені обмеження щодо кількості роздрукування фіскальних звітних чеків (Z-звітів) ?


Відповідно до п. 9 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95 – ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) при продажу товарів (наданні послуг) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані щоденно друкувати на реєстраторах розрахункових операцій (далі – РРО) (за виключенням автоматів з продажу товарів (послуг) фіскальні звітні чеки у разі здійснення розрахункових операцій.

Згідно з п. 8 глави 4 розд. II Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 14.06.2016 № 547, у разі роздрукування на РРО протягом робочого дня декількох фіскальних звітних чеків усі вони вклеюються у відповідну книгу обліку розрахункових операцій (далі – книга ОРО), записи в розд. 2 книги ОРО робляться за кожним фіскальним звітним чеком окремо.

Таким чином, обмежень щодо кількості роздрукування фіскальних звітних чеків (Z-звітів) не існує.

https://uteka.ua/ua....tchetov
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Чи передбачені обмеження щодо кількості роздрукування (фіскальних звітних чеків (Z-звітів) ?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet