Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 25.04.2024, 17:00
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Доставка технічно складних побутових товарів кур’єрськими (службами: ким видається чек із РРО)
Доставка технічно складних побутових товарів кур’єрськими
adminДата: Середа, 31.05.2017, 13:16 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Доставка технічно складних побутових товарів кур’єрськими службами: ким видається чек із РРО


Платники податків поцікавилися у фіскалів, чи можливо здійснювати продаж технічно складних побутових товарів і доставляти їх за допомогою сторонньої кур’єрської служби, не застосовуючи при цьому РРО.

ГУ ДФС у Харківській області в індивідуальній податковій консультації від 26.05.2017 р. № 387/ІПК/20-40-14-10-17 щодо цього завважило: за умови доставки таких товарів поштою чи кур’єрською службою суб’єкт господарювання зобов’язаний видати розрахунковий документ установленої форми (чек із РРО) та відповідним чином оформлений гарантійний талон у момент відправки товару покупцеві. Зокрема — за умови, якщо попередньо оплата за товар здійснювалася за допомогою мережі Інтернет із застосування платіжних карт Visa та MasterCard.

Якщо доставка товару здійснюється поштою за умови післяплати, то в момент отримання товару на поштовому відділенні покупець уносить кошти для перерахування на банківський рахунок продавця. Відповідний документ, що підтверджує факт оплати товару, у цьому випадку зобов’язане видавати поштове відділення. Документом, який свідчить про отримання того чи іншого товару, буде видаткова накладна продавця, вкладена суб’єктом господарювання (продавцем) у посилку.

У разі доставки товару за допомогою кур’єрської служби за умови передоплати із застосуванням зазначених вище платіжних карт, аналогічно, як у разі доставки товару поштою: продавець при продажу товарів повинен забезпечити доставку покупцеві раніше роздрукованого чека разом із придбаним товаром і відповідним чином оформленим гарантійним талоном.

Якщо доставка товару здійснюється кур’єрською службою за умови післяплати, то кур’єр видає розрахунковий документ (чек) покупцю в момент оплати коштів за придбаний товар. Своєю чергою, розрахунковий документ (чек) повинен бути роздрукований із використанням РРО, зареєстрованого на транспортний засіб, яким здійснюється доставка.

Питання щодо з’єднання РРО з платіжними системами, які приймають кошти в безготівковій формі цілодобово за допомогою мережі Інтернет станом натепер законодавчо не врегульоване. У зв’язку із цим пропонуємо вам проводити розрахункові операції через РРО після зарахування коштів на вашу картку в розмірі отриманої оплати.

Однак у випадку, якщо відсутнє місце проведення розрахунків й оплата здійснюється на підставі рахунків у безготівковій формі, а саме під час переказу коштів із розрахункового рахунка суб’єкта господарювання, який отримує товари, роботи (послуги), на розрахунковий рахунок постачальника товару, робіт (послуг) згідно з рахунком-фактурою, РРО під час надання послуг за допомогою мережі Інтернет не використовується.

http://www.interbuh.com.ua/ua/documents/onenews/108552
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Доставка технічно складних побутових товарів кур’єрськими (службами: ким видається чек із РРО)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet