Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 25.04.2024, 01:19
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Продавці технічно складних побутових товарів (повинні застосовувати РРО)
Продавці технічно складних побутових товарів
adminДата: Неділя, 28.05.2017, 08:38 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Продавці технічно складних побутових товарів повинні застосовувати реєстратори розрахункових операцій


Усі без винятку суб’єкти господарювання, які здійснюють продаж технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, повинні застосувати реєстратори розрахункових операцій. Про це повідомив в.о. начальника відділу фактичних перевірок контролю за готівковими операціями Департаменту аудиту ДФС Станіслав Кубрін.

За його словами, перелік товарів, які повинні продаватися виключно через касові апарати, затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2017 року №231.

«Такі новації, перш за все, сприятимуть виведенню з «тіні» ринку побутової техніки та створять рівні умови для всіх суб’єктів господарювання цього сектору. Крім того, декларування платниками всіх отриманих від такого продажу доходів, дозволить залучити додаткові кошти до державного бюджету», – розповів Станіслав Кубрін.

Посадовець підкреслив, що користь від нововведень отримають і споживачі, оскільки вони зможуть придбати легальну техніку та за наявності фіскального чека захистити свої права у разі купівлі неякісного товару.

«Сьогодні законодавчо затверджено близько 150 моделей реєстраторів розрахункових операцій, які суб’єкти господарювання можуть використовувати у своїй діяльності. Вартість такого апарату та його обслуговування не буде дуже витратним та обтяжливим для продавців технічно складних побутових товарів», – зазначив Станіслав Кубрін.

Він також нагадав, що за незастосування реєстраторів розрахункових операцій при реалізації товарів передбачено штрафні санкції у розмірі 1 гривні за порушення, вчинене вперше, та 100% вартості проданих товарів – за кожне наступне здійснене порушення.

http://sfs.gov.ua/media-tsentr/novini/296519.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Продавці технічно складних побутових товарів (повинні застосовувати РРО)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet