Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 29.03.2024, 10:35
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Авансова оплата, відстрочений платіж чи повернення готівки: (як провести через РРО?)
Авансова оплата, відстрочений платіж чи повернення готівки:
adminДата: Середа, 24.05.2017, 16:34 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Авансова оплата, відстрочений платіж чи повернення готівки: як провести через РРО?


У Головному управлінні ДФС у Луганській області розповіли, як проводити через РРО попередню (авансову) оплату за товар, реалізацію товару з відстроченням платежу, остаточний розрахунок та повернення готівки.

Розрахункові операції у разі проведення розрахунків:

- за попередню (авансову) оплат за товар (послугу) проводяться через РРО з зазначенням у касовому чеку «передоплата товарів»;

- за відстроченим платежем проводяться через РРО з використанням режиму попереднього програмування «погашення кредиту». Остаточний розрахунок готівкою за відстроченим платежем має бути проведений через РРО з використанням режиму попереднього програмування найменування (для пального із зазначенням коду товарної підкатегорії згідно з УКТ ЗЕД), цін товарів (послуг) та обліку їх кількості.

Крім того, реєстрація видачі коштів у разі повернення товару (відмови від послуги, прийняття цінностей під заставу, виплати виграшів у державні лотереї та інших випадках) або скасування помилково проведеної через РРО суми розрахунку здійснюється шляхом реєстрації від’ємної суми.

Якщо алгоритм роботи РРО не забезпечує окремого накопичення у фіскальній пам’яті від’ємних сум розрахунків, то дозволяється реєструвати видачу коштів (скасування помилкової суми) за допомогою операції «службова видача».

Головне управління ДФС у Луганській області
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Авансова оплата, відстрочений платіж чи повернення готівки: (як провести через РРО?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet