Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 17.05.2024, 13:06
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Порядок контролю за обсягом доходу ФОП - платників єдиного (податку 2-3 груп, досягнення якого понад 1 млн.)
Порядок контролю за обсягом доходу ФОП - платників єдиного
adminДата: Понеділок, 18.07.2016, 22:43 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Затверджено порядок контролю за обсягом доходу ФОП - платників єдиного податку другої і третьої груп, досягнення якого (понад 1 млн. грн.) вимагає застосування РРО


Уряд постановою від 13.07.2016 р. № 439 затвердив порядок контролю за обсягом доходу платників єдиного податку другої і третьої груп - фізичних осіб - підприємців, досягнення якого (понад 1 млн. грн.) вимагає застосування реєстраторів розрахункових операцій.

Рішення прийняте для реалізації норм Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законів України щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій".

Прийняття постанови забезпечить єдиний механізм контролю за перевищенням платниками єдиного податку вказаного обсягу доходу, що сприятиме створенню прозорих та рівних умов здійснення підприємницької діяльності.

Контроль здійснюватиметься органами доходів і зборів шляхом: використання наявних у них інформаційних ресурсів, звернень до платників податків про подання податкової інформації, проведення зустрічних звірок та перевірок відповідно до вимог Податкового кодексу України.

Згідно з Порядком для визначення граничного обсягу доходу враховуються в сукупності усі види доходів, які отримані платником єдиного податку від провадження підприємницької діяльності протягом календарного року незалежно від обраних видів діяльності.

Для отримання податкової інформації контролюючий орган:

- звертається до платників податків та інших суб’єктів інформаційних відносин з письмовим запитом про подання податкової інформації (вичерпний перелік та підстави надання якої встановлено законом), необхідної для здійснення податкового контролю за досягненням платниками єдиного податку граничного обсягу доходу;

- проводить зустрічні звірки даних суб’єктів господарювання стосовно платників єдиного податку;

- може проводити у порядку, встановленому Кодексом, за наявності підстав, передбачених підпунктами 78.1.1—78.1.18 ПКУ, документальну позапланову перевірку та за наявності підстав, визначених підпунктами 80.2.1—80.2.7 ПКУ, фактичну перевірку.

Источник: http://buhgalter911.com/ShowArticle.aspx?a=690061
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Порядок контролю за обсягом доходу ФОП - платників єдиного (податку 2-3 груп, досягнення якого понад 1 млн.)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet