Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 17.05.2024, 14:03
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Друк фіск.чеків через РРО та з’єднаний із ним платіжний (термінал і вимоги Положення про розрахункові документи)
Друк фіск.чеків через РРО та з’єднаний із ним платіжний
adminДата: Четвер, 09.06.2016, 17:13 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Друк фіскальних чеків через РРО та з’єднаний із ним платіжний термінал і вимоги Положення про розрахункові документи


Як нагадує ДФС у листі від 02.06.2016 р. № 12039/6/99-99-22-07-03-15 (далі — Лист № 12039), згідно з абз. 3 ст. 12 Закону № 265, не підлягають виключенню з Державного реєстру моделі РРО, що раніше пройшли первинну реєстрацію та використовуються суб’єктом господарювання, до спливу строку їх служби (строку, протягом якого виробник (постачальник) гарантує працездатність таких реєстраторів, у т.ч. комплектувальних виробів та їх складових частин, збереження інформації у фіскальній пам’яті, за умови дотримання користувачем вимог експлуатаційних документів).

Строк між первинною реєстрацією РРО та датою їх виключення з Державного реєстру не повинен бути меншим за 7 років. У разі зміни законодавчих вимог до використання РРО виробник (постачальник) зобов’язаний, за наявності технічних можливостей, здійснити доопрацювання РРО.

Вимоги до форми й змісту фіскальних касових чеків у частині відображення інших податків, окрім податку на додану вартість, не поширюються на розрахункові документи, що друкуються реєстраторами розрахункових операцій, версії внутрішнього програмного забезпечення яких включені до Державного реєстру, до дня набрання чинності цим наказом (11.03.2016 р.) (п. 5 наказу Міністерства фінансів України від 21.01.2016 р. № 13).

Водночас для реквізитів, що мають друкуватися в касовому чеку при розрахунках електронним платіжним засобом (платіжною карткою) із використанням платіжного термінала, з’єднаного чи поєднаного з РРО, така можливість не передбачена.

Проте, своєю чергою, податківці в Листі № 12039 підкреслюють: виробники касової техніки зобов’язані доопрацювати РРО користувачів, що знаходяться в експлуатації, із метою виконання ними вимог чинних нормативно-правових актів.

Зважаючи на викладене та з метою спрощення виробництва й використання РРО, а також для формування спільної позиції з порушених питань застосування РРО, ДФС пропонує Асоціації «УкрЕККА» розробити й подати на розгляд проекти відповідних законодавчих і нормативно-правових актів.

http://www.interbuh.com.ua/ua/documents/onenews/98438
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Друк фіск.чеків через РРО та з’єднаний із ним платіжний (термінал і вимоги Положення про розрахункові документи)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet