Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 17.05.2024, 11:14
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Торгівля з автомобіля: що зазначати у реквізиті «Адреса ГО» (для реєстрації РРО та касовому чеку)
Торгівля з автомобіля: що зазначати у реквізиті «Адреса ГО»
adminДата: Вівторок, 26.04.2016, 06:36 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Торгівля з автомобіля: що зазначати у реквізиті «Адреса господарської одиниці» для реєстрації РРО та касовому чеку


Відповідно до пункту 1 розділу ІІ Положення про форму та зміст розрахункових документів, затвердженого наказом Мінфіну від 21.01.2016 року № 13, фіскальний касовий чек на товари (послуги) – розрахунковий документ, надрукований реєстратором розрахункових операцій при проведенні розрахунків за продані товари (надані послуги).

Касовий чек повинен містити обов’язкові реквізити, зокрема адресу господарської одиниці суб’єкта господарювання (пункт 2 розділ ІІ Положення).

Адреса господарської одиниці – адреса, яка зазначена в документі на право власності чи користування господарською одиницею (пункт 2 розділ І Положення).

Згідно з пунктом 14 глави 2 розділу ІІ Порядку реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затвердженого наказом Міністерства доходів і зборів України від 28.08.2013 р. № 417, після отримання належним чином оформлених документів для реєстрації РРО контролюючий орган надає суб’єкту господарювання реєстраційне посвідчення РРО, що засвідчує реєстрацію даного РРО в Державній фіскальній службі України, в якому зазначається, зокрема адреса господарської одиниці, що відповідає податковій адресі суб’єкта господарювання.

Таким чином, якщо суб’єкт господарювання здійснює торгівлю через засоби пересувної торгівельної мережі (автомагазини, авторозвозки, автоцистерни, тощо), тобто у нього відсутній дозвіл на розміщення господарської одиниці, то у рядку 2 «Адреса господарської одиниці» касового чеку зазначається адреса суб’єкта господарювання, що зазначена в реєстраційному посвідченні виданому на РРО.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ ДФС у м. Києві
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Торгівля з автомобіля: що зазначати у реквізиті «Адреса ГО» (для реєстрації РРО та касовому чеку)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet