Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 17.05.2024, 14:02
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Чи потрібно ресторану застосовувати РРО під час реалізації (за безготівковим розрахунком алкоголю на фуршет)
Чи потрібно ресторану застосовувати РРО під час реалізації
adminДата: Субота, 19.03.2016, 09:37 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Чи потрібно ресторану застосовувати РРО під час реалізації за безготівковим розрахунком алкоголю на фуршет


Спеціалісти ГУ ДФС у м. Києві в листі від 03.03.2016 р. № 5324/10/26-15-28-03-36 надали відповідь на такі запитання:

1. Чи можна здійснювати продаж алкогольних напоїв кінцевим споживачам, у т.ч. юридичним особам (продаж алкогольних напоїв під час організації та проведення банкетів/фуршетів/інших заходів, замовлених такою юридичною особою), у безготівковій формі, тобто шляхом зарахування коштів на розрахунковий рахунок?

2. Чи потрібно при цьому використовувати РРО та роздруковувати відповідний розрахунковий документ?

3. Чи потрібно таку операцію відображати в книзі обліку розрахункових операцій?

ГУ Державної фіскальної служби в м. Києві зазначає: роздрібна торгівля алкогольними напоями (крім столових вин) або тютюновими виробами може здійснюватися суб'єктами господарювання всіх форм власності, у т.ч. їх виробниками, за наявності в них відповідної ліцензій (ст. 15 Закону України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» від 19.12.1995 р. № 481/95-ВР). У додатку до ліцензії на роздрібну торгівлю алкогольними напоями суб'єктом господарювання зазначається адреса місця торгівлі та вказуються перелік електронних контрольно-касових апаратів та інформація про них: модель, модифікація, заводський номер, виробник, дата виготовлення; реєстраційні номери книг обліку розрахункових операцій, які знаходяться в місці торгівлі.

У разі проведення розрахунків у готівковій та/або безготівковій формі (із застосуванням платіжних карток, платіжних чеків, жетонів тощо) під час продажу товарів (надання послуг) суб’єкти господарювання, їх господарські одиниці та представники (уповноважені особи) суб’єктів господарювання зобов’язані застосовувати РРО відповідно до вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» від 06.07.1995 р. № 265/95-ВР.

http://www.interbuh.com.ua/ru/documents/onenews/93089
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Чи потрібно ресторану застосовувати РРО під час реалізації (за безготівковим розрахунком алкоголю на фуршет)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet