Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 17.05.2024, 14:18
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Несправні РРО мають полагодити за три дні
Несправні РРО мають полагодити за три дні
adminДата: Понеділок, 22.07.2013, 11:39 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Несправні РРО мають полагодити за три дні


У разі несправності реєстратора розрахункових операцій сервісний центр має забезпечити відновлення його роботи протягом 72 годин. На цьому наголосив начальник відділу контролю за проведенням розрахункових операцій Управління податкового аудиту Департаменту податкового та митного аудиту Міндоходів України Павло Сидоров під час семінару для передплатників нашого журналу.

Крім того, за словами Павла Сидорова, у разі несправності електромережі, електропостачальники мають відновити її роботу протягом доби. Такий самий термін дається відповідно до законодавства провайдерам для налагодження зв’язку..

Безкоштовний семінар на тему «Законодавчі зміни у порядку використання РРО і касових операцій» для передплатників «Податкової правди» відбувся 11 липня 2013 року у Львівській області на базі відпочинку «Чарівні озера». Учасниками заходу стали заступник начальника головного управління Міндоходів у Львівській області Юрій Лепецький, радник президента Асоціації платників податків України Ганна Білоцерківська, Голова Ради АППУ у Львівській області Лілія Долінська, провідний інженер ТОВ «Інфотакс плюс» Вадим Томін.

Захід дав змогу зрозуміти, що у зв’язку з відтермінуванням введення фінансових санкцій новації РРО не стали менш актуальними, адже невиконання законодавчих вимог приводить до виникнення підозр щодо сумлінності такого платника податків. Втім, негайного вирішення вимагають саме технічні питання застосування РРО

http://www.ppravda.com.ua/rss....три-дні
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Несправні РРО мають полагодити за три дні
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet