Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 03.05.2024, 14:12
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Відмовитися від застосування РРО у наступних податкових (періодах неможливо)
Відмовитися від застосування РРО у наступних податкових
adminДата: П`ятниця, 12.11.2021, 10:28 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Відмовитися від застосування РРО у наступних податкових періодах неможливо

Готівковий дохід ФОП - єдиноподатника перевищив 1,32 млн. грн. ФОП зареєстрував РРО. У наступному році готівковий продаж буде незначним. Чи є можливість відмовитися від застосування РРО

Якщо обсяг доходу у 2021 році фізичними особами – підприємцями платниками єдиного податку перевищив 1,32 млн. грн., то такі платники мають застосовувати реєстратори розрахункових операцій при здійсненні готівкових розрахунків у обов’язковому порядку.

Застосування РРО починається з першого числа першого місяця кварталу, наступного за виникненням такого перевищення, та продовжується в усіх наступних податкових періодах протягом реєстрації суб’єкта господарювання як платника єдиного податку.

Скасування реєстрації РРО є правом суб’єкта господарювання, яке приймається ним самостійно. У разі, якщо такий суб’єкт буде здійснювати діяльність, яка не передбачає обов’язковості застосування РРО, то у такому випадку можливо скасувати реєстрацію РРО і здійснювати діяльність виключно у безготівковій формі розрахунку за допомогою переказу коштів із розрахункового рахунку на розрахунковий рахунок, через установу банку або внесенням готівки через касу банку, використання банківських терміналів самообслуговування.

https://lv.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/521801.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Відмовитися від застосування РРО у наступних податкових (періодах неможливо)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet