Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 28.03.2024, 12:26
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Що є виробами медичного призначення та лікарськими засобами (з метою застосування РРО?)
Що є виробами медичного призначення та лікарськими засобами
adminДата: Четвер, 10.01.2019, 21:46 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Що є виробами медичного призначення та лікарськими засобами з метою застосування РРО?

Нагадуємо, що з 1 січня 2019 року ФОП - єдинники зобов'язані використовувати РРОпри продажу лікарських засобів та виробів медичного призначення.

На питання: що є виробами медичного призначення та лікарськими засобами з метою застосування РРО, фіскали у інформаційно-довідковому ресурсі «ЗІР» відповіли наступне.

З метою застосування РРО виробами медичного призначення є будь-який інструмент, апарат, прилад, пристрій, програмне забезпечення, матеріал або інший виріб, призначені для діагностики, лікування, профілактики організму людини та (або) забезпечення таких процесів.

При цьому лікарським засобом є будь-яка речовина або комбінація речовин (одного або декількох активних фармацевтичних інгредієнтів (далі – АФІ) та допоміжних речовин)), що має властивості та призначена для лікування або профілактики захворювань у людей, чи будь-яка речовина або комбінація речовин (одного або декількох АФІ та допоміжних речовин), яка може бути призначена для запобігання вагітності, відновлення, корекції чи зміни фізіологічних функцій у людини шляхом здійснення фармакологічної, імунологічної або метаболічної дії або для встановлення медичного діагнозу.

За матеріалами Категорія 109.01 «ЗІР»

https://buhgalter911.com/uk/news/news-1041248.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Що є виробами медичного призначення та лікарськими засобами (з метою застосування РРО?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet