Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 28.03.2024, 23:48
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Новітні моделі РРО на АЗС: що потрібно знати
Новітні моделі РРО на АЗС: що потрібно знати
adminДата: П`ятниця, 19.10.2018, 22:37 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Новітні моделі РРО на АЗС: що потрібно знати

Яким чином здійснювати використання новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів для застосування на АЗС? На це питання відповіла ДФС в ІПК від 12.10.2018 р. № 4407/6/99-99-08-01-03-15/ІПК.

Учасниками експериментального проекту є виробники (постачальники) та користувачі новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій (далі - новітня модель комплексу), зокрема удосконалених комп’ютерно-касових систем, які виявили заінтересованість щодо участі в експериментальному проекті. Вимоги щодо новітніх моделей комплексів на період експериментального проекту встановлені пунктом 7 Порядку реалізації експериментального проекту щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмних та/або програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, затвердженого Постановою КМУ від 13.06.2018 р. № 472 (далі – Порядок).

Координацію дій щодо реалізації експериментального проекту згідно з пунктом 8 Порядкузабезпечує Мінфін, який затверджує на підставі пропозицій Міжвідомчої робочої групи перелік новітніх моделей комплексів, які беруть участь у експериментальному проекті. Реєстрація новітніх моделей комплексів у Держреєстрі РРО здійснюється до 1 квітня 2019 року. Користувачами новітніх моделей комплексів згідно з п. 10 Порядку є суб’єкти господарювання, на яких поширюється дія Закону про РРО та/або які виявили заінтересованість щодо участі із експериментальному проекті та придбали новітню модель комплексу. Пунктом 11 Порядкувизначено, зокрема порядок застосування. та відповідальність користувачів новітніх моделей комплексів.

Тож, якщо суб’єкт господарювання виявив заінтересованість щодо участі у експериментальному проекті та придбав новітню модель комплексу, що включена до Держреєстру РРО, він може застосовувати її для реєстрації розрахункових операцій з урахуванням сфери застосування, визначеної Держреєстром РРО. Можливість видачі електронних чеків визначається технологією, що пропонується виробниками новітніх моделей РРО.

http://www.interbuh.com.ua/ua/documents/onenews/122010
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Новітні моделі РРО на АЗС: що потрібно знати
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet