Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 26.04.2024, 00:03
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Расходы на ремонт и обслуживание РРО – уменьшают ли они (облагаемый налогом доход предпринимателя?)
Расходы на ремонт и обслуживание РРО – уменьшают ли они
adminДата: П`ятниця, 07.09.2018, 12:30 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Расходы на ремонт и обслуживание РРО – уменьшают ли они облагаемый налогом доход предпринимателя?


На этот раз налоговики дали лояльную к предпринимателям консультацию. По мнению ГФСУ, ФЛП на общей системе налогообложения имеет право уменьшить объект налогообложения НДФЛ и ВС на расходы, связанные с расчетно-кассовым обслуживанием. В частности, на техническое и сервисное обслуживание РРО


ДФСУ в індивідуальній консультації від 29.08.2018 р. №3763/С/99-99-13-01-02-14/ІПК нагадали, що об’єктом оподаткування підприємця-загальносистемника є чистий оподатковуваний дохід, тобто різниця між загальним оподатковуваним доходом (виручка у грошовій та негрошовій формі) і документально підтвердженими витратами, пов’язаними з господарською діяльністю такої фізичної особи – підприємця (п. 177.2 ПКУ).

При цьому до витрат, безпосередньо пов’язаних з отриманням доходів ФОП, зокрема, належать так звані інші витрати. До складу інших витрат включаються витрати, що пов’язані з веденням господарської діяльності, зокрема, витрати на оплату ремонту та експлуатацію майна, що використовується в господарській діяльності та вартість придбаних послуг, прямо пов’язаних з виробництвом товарів, виконанням робіт, наданням послуг.

Таким чином, у коментованій консультації податківці зазначають, що ФОП на загальній системі оподаткування має право включати до складу документально підтверджених витрат, витрати пов’язані з розрахунково-касовим обслуговуванням (технічним та сервісним обслуговуванням РРО) по факту їх сплати на підставі підтверджуючих документів та за умови реєстрації РРО у встановленому порядку.

https://news.dtkt.ua/ru/state/cash-handling/50174
Прикріплення: 2927921.jpg (59.1 Kb)
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Расходы на ремонт и обслуживание РРО – уменьшают ли они (облагаемый налогом доход предпринимателя?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet