Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 29.03.2024, 12:17
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » ФОП реалізує технічно складні побутові товари в 1 торг.точці (Чи необхідно застосовувати РРО на інших точках продажу?)
ФОП реалізує технічно складні побутові товари в 1 торг.точці
adminДата: Понеділок, 27.08.2018, 17:42 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
ФОП реалізує технічно складні побутові товари лише в одній торговій точці. Чи необхідно застосовувати РРО на інших точках продажу?

Чи необхідно на всіх господарських одиницях застосовувати РРО ФОП – платнику ЄП, яка здійснює реалізацію технічно складних побутових товарів, що підлягають гарантійному ремонту, лише в одній із господарських одиниць, а на інших супутні товари (послуги)?

Якщо фізична особа – підприємець – платник єдиного податку другої - четвертої груп здійснює реалізацію технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту, лише в одній із господарських одиниць, то така особа зобов’язана проводити розрахункові операції за однаковим порядком на усіх структурних підрозділах, зокрема застосовувати РРО або розрахункові книжки та книги обліку розрахункових операцій на всіх інших господарських одиницях незалежно від асортименту товарів, оскільки законодавством передбачені вимоги до платника податків – суб’єкта господарювання, а не до його структурних підрозділів.

https://buhgalter911.com/uk/news/news-1038898.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » ФОП реалізує технічно складні побутові товари в 1 торг.точці (Чи необхідно застосовувати РРО на інших точках продажу?)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet