Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 18.04.2024, 21:00
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Відповідальність та термін звітності, пов’язаної з РРО, (у разі відключення електроенергії)
Відповідальність та термін звітності, пов’язаної з РРО,
adminДата: Четвер, 02.08.2018, 18:10 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Відповідальність та термін звітності, пов’язаної з РРО, у разі відключення електроенергії


Газета «Приватний підприємець»

Центри сервісного обслуговування зобов'язані в разі виходу з ладу РРО забезпечувати відновлення його роботи протягом 7 робочих днів.

У Базі знань «ЗІР», категорія 109.20, роз’яснюється: чи застосовується до суб’єктів господарювання відповідальність за неподання інформації про обсяг розрахункових операцій, копій розрахункових документів та фіскальних звітних чеків по дротових або бездротових каналах зв'язку в разі пошкодження телекомунікаційної мережі, відключення електроенергії чи ремонту модему.

Оператори, провайдери зобов'язані, зокрема, усувати пошкодження телекомунікаційної мережі та відновлювати доступ до послуг згідно з установленими значеннями показників якості в терміни, визначені Адміністрацією Держспецзв'язку (пп. 26 п. 39 Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою КМУ від 11.04.2012 р. № 295). Нормований час усунення пошкоджень телекомунікаційної мережі та відновлення доступу до послуг зі встановленими значеннями показників якості – не більше як одна доба.

Тобто суб'єкти господарювання мають право вимагати від центрів сервісного обслуговування, енергопостачальних компаній та операторів зв'язку дотримання норм чинного законодавства щодо термінів усунення причин, які призводять до неподання інформації про обсяг розрахункових операцій з РРО до ДФС.

Зважаючи на вищезазначене, якщо термін неподання звітності, пов'язаної із застосуванням РРО, розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків із РРО по дротових або бездротових каналах зв'язку не перевищує 7 робочих днів и до того ж наявні відповідні документи, які підтверджують факт пошкодження телекомунікаційної мережі, відключення електроенергії чи ремонту модему, то відповідальність за неподання такої звітності до суб'єкта господарювання не застосовується.

Якщо суб'єкти господарювання з 1 січня 2016 продовжують створювати контрольну стрічку виключно в друкованій формі та не забезпечують подання до органів ДФС звітності, пов'язаної із застосуванням РРО, розрахункових книжок та копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків з РРО по дротових або бездротових каналах зв'язку, за рішенням відповідних органів ДФС до них застосовується фінансова санкція в розмірі 10 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

http://chp.com.ua/newspap....nergiji
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » Відповідальність та термін звітності, пов’язаної з РРО, (у разі відключення електроенергії)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet