Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 19.04.2024, 10:49
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: admin  
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » В яких випадках «таксі» повинні використовувати РРО
В яких випадках «таксі» повинні використовувати РРО
adminДата: П`ятниця, 02.03.2018, 18:39 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
В яких випадках «таксі» повинні використовувати касові апарати


Головне управління ДФС у Миколаївській області повідомляє, що відповідно до п.1 ст.3 Закону України від 6 липня 1995 року №265 «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» (далі – Закон №265), суб’єкти господарювання, які проводять розрахункові операції у готівковій або безготівковій формах (із застосуванням платіжних карток), при наданні послуг, зобов’язані проводити розрахункові операції через касові апарати на повну суму надання послуги.

Касовий апарат необхідно зареєструвати та опломбувати у встановленому законодавством порядку. Для перевізників передбачено реєстратор розрахункових операцій, який додатково забезпечує попереднє програмування тарифів за проїзд та облік вартості наданих послуг з перевезення пасажирів – електронний таксометр.

Згідно із п.6 ст.9 Закону №265 та п.296.10 Податкового кодексу України (далі - ПКУ) платники єдиного податку ІІ та ІІІ групи при наданні послуг не застосовують касові апарати до досягнення обсягу річного доходу у розмірі
1 млн. гривень. Проте, юридичні особи та приватні підприємці, які використовують загальну систему оподаткування та надають послуги у сфері перевезення пасажирів (у т.ч. таксі) повинні застосовувати касові апарати.

Таким чином, фізичні особи-платники єдиного податку, у яких обсяг доходу не перевищує 1млн. грн., не застосовують касові апарати, а застосовують таксометри, виключно, для інформування пасажира про вартість перевезення та відстань. У такому разі підтверджуючим документом є товарний чек. Юридичні особи та підприємці, що використовують загальну систему оподаткування, повинні застосовувати касові апарати та надавати фіскальні чеки під час розрахунків за послуги таксі.

http://mk.sfs.gov.ua/media-ark/news-ark/328643.html
 
Форум » Касові апарати » РРО - без проблем. » В яких випадках «таксі» повинні використовувати РРО
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet