Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Понеділок, 29.04.2024, 07:54
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Законодавство по РРО » КОРО - в новій редакції від Міндоходів
КОРО - в новій редакції від Міндоходів
adminДата: Вівторок, 17.12.2013, 14:30 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Книги обліку розрахункових операцій - в новій редакції від Міндоходів
Міндоходів оприлюднило проект, яким заплановано внести зміни в Порядок реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій

Не так давно набрав чинності Порядок реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій, затверджений наказом Міндоходів України від 28.08.2013р. № 417, а податківці уже готуються знову внести до нього зміни.

Так, на офіційному веб-сайті Міндоходів розміщено проект наказу «Про внесення змін до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій», метою якого є забезпечення реалізації норм статті 8 Закону України „Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг” в частині визначення порядку ведення книг обліку розрахункових операцій, які реєструються на кожний РРО або на окрему господарську одиницю.

Проектом внесено уточнення до Порядку реєстрації та ведення розрахункових книжок, книг обліку розрахункових операцій та до додатків 1 та 2 до цього порядку в частині визначення реквізитів книги обліку розрахункових операцій на РРО та окрему господарську одиницю, які заповнюються для забезпечення обліку розрахункових квитанцій.

Зокрема, пункт 1 гл. 4 розділу ІІ викладено в такій редакції: „1. Суб’єкт господарювання повинен забезпечити використання книги ОРО у тій господарській одиниці, що зазначена на титульній сторінці книги при її реєстрації/перереєстрації, або з тим РРО, до якого така книга зареєстрована.”

У новій редакції викладено Книгу обліку розрахункових операцій на РРО (додаток 1) та Книгу обліку розрахункових операцій на господарську одиницю (додаток 2).

http://news.dtkt.ua/ua/state/cash-handling/26552

 
Форум » Касові апарати » Законодавство по РРО » КОРО - в новій редакції від Міндоходів
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet