Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 16.05.2024, 00:03
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Який апгрейт чекає на РРО і у скільки це виллється (+ відео про касові апарати з модемом)
Який апгрейт чекає на РРО і у скільки це виллється
adminДата: Субота, 08.12.2012, 19:37 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Усі - по касові апарати. До Нового року на підприємців очікує сюрприз. Вони мають змінити обладнання, бо щодня доведеться звітувати податковій через Інтернет про усі продажі за день. У сервіс-центрах кажуть: нових касових апаратів із такими функціями поки що взагалі не існує. Тому на першому етапі намагатимуться осучаснити наявні моделі, приєднати до них модеми, з яких і надсилатимуть митарям інформацію.

Із першого січня митарі миттєво дізнаватимуться, скільки, якого товару і на яку суму продав кожен магазин країни. Підприємці, що користуються касовими апаратами, звітуватимуть до податкової віртуально. Інформація з розрахункових приладів щодня надходитиме на сервер служби. Це полегшить життя усім. Принаймні, так вважають податківці. Крамницям не треба буде витрачати гроші на папір та зберігати 3 роки контрольні стрічки. А митарям простіше буде контролювати бізнесменів.

Сергій Крухмальов, директор департаменту ДПС України: "Щоденний звіт і щоденний кількість транзакцій проведених по тому чи іншому електронному контрольно касовому апарату і немає, не буде потреби скажемо так виходити на перевірки тому що вся неаналітична інформація буде формуватися на рівні ДПС України".

Але касових апаратів із такими функціями в Україні поки що не існує. Виробники кажуть: спочатку спробують переобладнати наявні моделі. Тобто підключити до них модеми, які й пересилатимуть митарям потрібну інформацію. Зрештою, в будь-якому разі підприємцям доведеться доплатити за апргейд наявних касових пристроїв або надалі купувати нові.

Володимир Копись, конструктор касових апаратів: "Не менше десь в районі 100-200 доларів це буде коштувати сам модем. Процедура введення в експлуатацію вона також описана і я так думаю, що сервісні центри теж будуть за це всерімно брати якісь кошти тому що їм треба зарплату людям своїм платити, які будуть це проводити".

У сервісцентрах тепер ламають голови, як адаптувати моделі до вимог податківців. А ось бізнесмени ще навіть не всі знають про нові норми. Директор столичної книгарні від нас вперше почула, що кожного дня звіти з касових апаратів необхідно буде надсилати до податкової.

Катерина Федоренко, директор книгарні: "Про це поки що нічого не говорила, ні з ким не говорила, ніхто нічого не сказав, що треба там щось починати робити, ну як буде якась вказівка будемо думати над цим".

Однак те, що доведеться доплачувати сервісному центру, пані Катерину відверто не радує.

Катерина Федоренко, директор книгарні: "Ну взагалі я не вітаю, тому що це додаткові витрати обов’язково всіх, я не думаю що це комусь сподобається".

На українських підприємств - сотні тисяч касових апаратів. І якщо для великих мереж їх оновлення - хоч і недешева справа, та принаймні, з Інтернетом проблем не буде. А ось як щодня звітуватимуть, приміром, крамниці у селах, не зрозуміло.

Данило Гетманцев, юрист: "Не всі встигнуть переобладнати свої реєстратори розрахункових операцій і буде мати безперечно негативні наслідки для економіки, тому я вважаю, що вдалим буде певний перехідний період протягом якого підприємці зможуть працювати як і на старій так і на новій технології".

За новими правилами, якщо касовий апарат протягом 72-сімдесяти двох годин не матиме зв’язку із сервером, його роботу автоматично блокуватимуть. Однак наразі сама податкова лише розробляє вузол, де зберігатимуть усю інформацію. Обіцяють його запустити 28 грудня. На те, щоб випробувати нову систему, виділили півроку. А вже з липня до підприємців, які не переведуть касові апарати на нову технологію, штрафуватимуть.

http://ubr.ua/uk....-181817
 
Форум » Касові апарати » Різне » Який апгрейт чекає на РРО і у скільки це виллється (+ відео про касові апарати з модемом)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet