Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 25.04.2024, 23:09
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Глава Уряду доручив розробити пакет законодавчих змін для (спрощення системи утримання РРО в Україні)
Глава Уряду доручив розробити пакет законодавчих змін для
adminДата: П`ятниця, 12.05.2017, 18:59 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Глава Уряду доручив розробити пакет законодавчих змін для спрощення системи утримання реєстраторів розрахункових операцій в Україні


ДЕПАРТАМЕНТ ІНФОРМАЦІЇ ТА КОМУНІКАЦІЙ З ГРОМАДСЬКІСТЮ СЕКРЕТАРІАТУ КМУ

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман доручив розробити пакет змін до нормативно-правових актів для спрощення системи утримання реєстраторів розрахункових операцій, що сприятиме полегшенню ведення бізнесу в Україні. Відповідне доручення він дав Першому заступнику Міністра економічного розвитку і торгівлі України Максиму Нефьодову на засіданні Уряду у четвер.

"Я наполягаю на тому, щоб ми розробили усі необхідні рішення для дерегуляції в розрахункових касових апаратах. Я вважаю, що це теж монопольна і корупційна складова, яку треба "розбомбити", - наголосив він. - Розраховую, що найближчим часом ми отримаємо конкретний проект документів".

Володимир Гройсман зазначив, що в Україні дуже зарегульоване використання розрахункових касових апаратів - воно потребує величезного бюрократичного догляду: окремого устаткування, підключення, обслуговування. Це не сприяє нормальному веденню бізнесу в Україні, переконаний Прем’єр-міністр.

У цьому контексті Глава Уряду зауважив, що нещодавно опубліковане щорічне дослідження, проведене за підтримки USAID, під час якого було опитано майже 2000 підприємців, засвідчило, що ситуація в Україні з дерегуляцією та веденням бізнесу змінюється у кращий бік. Це відбулося, у тому числі, завдячуючи діям Уряду щодо скасування низки регуляцій, зазначив Прем’єр-міністр та закликав швидко продовжувати рух у цьому напрямку, що полегшуватиме ведення бізнесу в Україні.

http://www.kmu.gov.ua/control....4276429
 
Форум » Касові апарати » Різне » Глава Уряду доручив розробити пакет законодавчих змін для (спрощення системи утримання РРО в Україні)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet