Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Понеділок, 29.04.2024, 18:16
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Посол ЄС в Україні обговорив впровадження РРО зД.Гетманцевим
Посол ЄС в Україні обговорив впровадження РРО зД.Гетманцевим
adminДата: П`ятниця, 27.11.2020, 10:01 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Посол ЄС в Україні обговорив впровадження РРО з Данилом
Гетманцевим


Посол Європейського Союзу в Україні Матті Маасікас зустрівся з главою податкового Комітету Верховної Ради Данилом Гетманцева. Про це повідомив сам Посол в Твіттері.

«Плідна робоча зустріч з @DGetmantsev в @ua_par Parliament. Обговорили питання, пов'язані з макрофінансової допомогою ЄС: стабільність банківського сектора, @NBUkraine_eng (Нацбанку - прим. Ред.), Незалежність, підбір персоналу на державну службу на основі заслуг та впровадження електронних касових апаратів (PPO) », - написав він.

Нагадаємо, що 17 листопада в Києві супроводжувалося протестами ФОПів у Верховної Ради, які виступають проти введення обов'язкових касових апаратів (РРО).

Також 17 листопада екс-глава Державної податкової служби Сергій Верланов опублікував блог, в якому розповів, що вимогою МВФ є РРО і фіскалізація.

«Фіскалізація із використанням програмних РРО, яка теж планувалася на початок наступного року, під загрозою зриву вже не з технічних, а з політичних причин. Перша спроба її перенести не пройшла Верховну Раду, але тиск триває як із вулиці, так і з парламентської трибуни, тому питання далеке від остаточного вирішення. Політики також активно обговорюють точкове зниження ставки ПДВ, створення вільних економічних зон та інших пільг та преференцій, що не відповідає домовленостям з Фондом», - написал он.

У свою чергу Данило Гетманцев повідомив, що «Президент ініціював списання податкових боргів на суму до 3 тис. Грн. Чотирьом мільйонам українців ».

«Мова йде про борги, які в сукупності (по одному платнику) не перевищують суму в 3 тисячі гривень і існують як борг на певну дату до прийняття відповідного закону (не поспішайте, якщо що, створювати заборгованість).

Подібна ініціатива (але на суму до 1020 грн) є в законопроекті 4101-д, рекомендованому нашим комітетом до прийняття ВР в першому читанні.

Президент пропонує збільшити суму втричі. З одного боку, звичайно це радість 4 млн наших громадян і зменшення навантаження на податкову в частині стягнення боргів, сума яких менше витрат на стягнення. Але з іншого, - сам факт будь-якої амністії - це штраф на сумлінного платника податків, своєчасно гасить свої зобов'язання перед державою.

Автор: Наталія Мамченко

https://sud.ua/ru....ntsevym
 
Форум » Касові апарати » Різне » Посол ЄС в Україні обговорив впровадження РРО зД.Гетманцевим
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet