Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 16.05.2024, 14:27
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » ДПС не здатна розробити якісне програмне забезпечення РРО (– Гмирін)
ДПС не здатна розробити якісне програмне забезпечення РРО
adminДата: Неділя, 24.11.2019, 14:45 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
ДПС не здатна розробити якісне програмне забезпечення РРО – Гмирін

Доцент кафедри кримінального права та кримінології Університету державної фіскальної служби України Андрій Гмирін висловив сумніви, що чинна Державна податкова служба здатна забезпечити якісне програмне забезпечення реєстраторів розрахункових операцій на рівні з комерційними продуктами.

Про це він написав у своєму блозі на сайті “Обозреватель”.

Експерт наголосив, якщо ДПС все ж таки розробить програмне забезпечення РРО, воно не матиме рівня комерційного програмного продукту.

“У своїх інтерв’ю голова чинної Державної податкової служби Сергій Верланов стверджує, що держава забезпечить на рівні з комерційними продуктами  безкоштовне програмне забезпечення, яке   виконуватиме роль касового апарата. Навіть більше, нам доводили, що такий продукт уже існує, і зараз проходить тестування. Виходить, що це не так? Раніше я вже зазначав, що дуже сумніваюсь у можливості ДПС розробити якісне безкоштовне ПЗ: воно неякісне і небезкоштовне. Весь попередній досвід розробки сервісів для платників податків свідчить, що ДПС м’яко кажучи не зацікавлена створювати продукт, який би складав реальну конкуренцію комерційним аналогам”, – пояснив він.

Також експерт додав, що за чийсь бізнес з продажу та обслуговування програмних РРО, які   виконуватимуть  функцію касових апаратів,   сплачуватимуть  українські платники податків – підприємці.

“Тож як я і попереджав, все знову оплатять громадяни – і бездумні штрафи фіскалів, і чийсь кишеньковий бізнес з продажу та обслуговування касових апаратів (не важливо апаратні вони будуть чи програмні). Як повідомила Роксолана Підласа,  така собі “символічна” плата у розмірі 1000 гривень на місяць”, – зазначив він.
  • Раніше глава Державної податкової адміністрації Сергій Верланов заявляв, що згідно з новим законом касові апарати будуть необхідні для фізичних осіб-підприємців, які працюють з безготівкою.
  • Раніше повідомлялося, що багато підприємців заявили, що через закони 128-IX № 129-IX їм доведеться закрити ФОП в Україні й переїхати до  іншої країну і там розвивати бізнес.


https://u.to/iqXMFg
 
Форум » Касові апарати » Різне » ДПС не здатна розробити якісне програмне забезпечення РРО (– Гмирін)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet