Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Середа, 24.04.2024, 00:03
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » РРО повинні встановити не лише торговці технікою — Южаніна
РРО повинні встановити не лише торговці технікою — Южаніна
adminДата: Середа, 07.11.2018, 19:48 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Касові апарати повинні будуть встановити не лише торговці технікою — Южаніна

У податковому комітеті Верховної Ради пропонують зобов'язати всі магазини встановити касові апарати. Виключення можуть зробити лише для підприємців, які працюють на першій групі спрощеної системи оподаткування. Про це заявила глава податкового комітету парламенту Ніна Южаніна, йде мова в статті "Нижче податки, менше тиску силовиків і боротьба з "тінню": що пообіцяв Порошенко".

Южаніна пропонує зобов'язати всі магазини оформляти продажі лише через касові апарати (реєстратори розрахункових операцій або РРО).

Виключення варто зробити лише для підприємців, які працюють на першій групі спрощеної системи оподаткування.

"Фіськалізация "видавить" з митниці всю контрабанду. Адже касові апарати звузять можливість продавати неофіційно ввезені в країну товари. Адже товари йтимуть через реєстратори і відразу ж інформація передаватимуться в ДФС. Кожну секунду кожен продаж фіксуватиметься", — заявила глава податкового комітету.

При цьому Ніна Южаніна передбачила, що законопроект про "тотальну фіськалізациі" варто виносити на голосування в зал парламенту "в пакеті" із законопроектом про введення податку на виведений капітал замість податку на прибуток."

Якщо платник не може більше платити, ви з нього не вичавіть більше податків навіть за допомогою фіськалізациі, він знайде інший спосіб не платити податки. Саме введення податку на прибуток може дати необхідне послаблення для бізнесу і можливість провести тотальну фіськалізацию готівкових розрахунків", — відзначила Южаніна.

Нагадаємо, торік в Україні запрацювала норма про те, що абсолютно всі продажі побутової техніки і електроніки повинні проходити через касовий апарат.

Кабінет міністрів встановив чіткий перелік з 300 товарів, яки повинні продаватися через касовий апарат. Це, зокрема, холодильники, посудомийні машини, казани, кондиціонери, бойлери, принтери, сканери, телевізори, ноутбуки, телефони, колонки, навіть електронні книги, зовнішні жорсткі диски і фітнес-трекері.

Проте, згідно інформації податковою лише 3,2 тис. магазинів (з 9,3 тис.) мають касові апарати.

http://www.uekka.org.ua/novina....na.html
 
Форум » Касові апарати » Різне » РРО повинні встановити не лише торговці технікою — Южаніна
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet