Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 28.03.2024, 23:52
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » У ДФС планують з вересня пілотний проект із впровадження (електронного чеку)
У ДФС планують з вересня пілотний проект із впровадження
adminДата: Четвер, 30.08.2018, 13:13 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
У ДФС планують з вересня пілотний проект із впровадження електронного чеку


Державна фіскальна служба з вересня запроваджує пілотний проект із впровадження електронного чеку.

Про це на засіданні уряду сказав в.о. голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Ми у вересні будемо розпочинати пілотний проект, який запроваджує так званий електронний чек, систему повної електронізації системи оподаткування, що дасть можливість відслідковувати вантаж від його розмитнення у пункті пропуску на державному кордоні до кінцевого споживача. Це не дасть можливість певним ділкам маніпулювати на будь-яких корупційних проявах та схемах мінімізації з ПДВ», - зазначив Продан.

Як раніше повідомляла прес-служба ДФС, впровадження пілотного проекту електронної системи - «Електронний чек» - має привести до якісно нових перетворень у ланці «підприємець - споживач». Сутність новітньої моделі полягає у впровадженні альтернативного технологічного рішення для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі без застосування традиційних реєстраторів (РРО). Система може бути встановлена на будь-який пристрій - персональний комп'ютер, планшет чи смартфон. Вона доступна, безкоштовна та може бути інтегрована з іншими системами Державної фіскальної служби і бухгалтерськими програмами. Має найвищий ступінь захисту і працює 24 години на добу та 7 днів на тиждень.

Крім того, застосування такої моделі на практиці позбавляє необхідності купувати традиційний касовий апарат, а відтак, друкувати паперові чеки. 

Фіскальний чек громадяни зможуть перевірити у відкритій частині електронного кабінету (електронного сервісу ДФС, розміщеного на офіційному веб-сайті контролюючого органу). 

"Система "Електронний чек" - не тільки зручна і економна для підприємців, але й дозволить підвищити ефективність контролю за розрахунковими операціями та оперативно виявляти факти порушень при здійсненні таких операцій, а також зменшить обсяги тіньового обігу товарів, в т. ч. підакцизних", - наголосили у профільній службі.

https://www.ukrinform.ua/rubric-....ku.html
 
Форум » Касові апарати » Різне » У ДФС планують з вересня пілотний проект із впровадження (електронного чеку)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet