Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 25.04.2024, 05:39
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Повністю подолати контрабанду можливо лише за умови повної (фіскалізації готівкових розрахунків)
Повністю подолати контрабанду можливо лише за умови повної
adminДата: Неділя, 19.08.2018, 12:54 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Державна фіскальна служба України

Євген Бамбізов: Повністю подолати контрабанду можливо лише за умови повної фіскалізації готівкових розрахунків

Без повної фіскалізації всіх готівкових розрахунків одних тільки заходів, які запроваджує ДФС на митниці для боротьби з контрабандою, недостатньо. Про це заявив в.о. заступника Голови ДФС Євген Бамбізов під час зустрічі з представниками Європейської Бізнес Асоціації / European Business Association.
«На сьогодні основна проблема контрабанди полягає в необлікованій готівці, основна проблема, так званих, «скруток», які ДФС перекриває за допомогою СМКОР – теж облікована готівка. Тому через те, що відсутня обов’язкова фіскалізація готівкових розрахунків легалізовуються товари, які завозяться контрабандним шляхом», - зазначив Євген Бамбізом.

Наразі для покращення ситуації у сфері готівкових розрахунків запроваджено пілотний проект із застосування новітніх моделей для реєстрації розрахункових операцій - e-Receipt (електронний чек). Це також дозволить спростити та здешевити процес ведення господарської діяльності. Зокрема, йдеться про альтернативу касовим апаратам - замість традиційних РРО бізнес зможе використовувати мобільні телефони, планшети, ноутбуки та інші сучасні засоби комунікації.

Для запуску електронної системи фіскалізації по всьому ланцюгу - від митниці до роздрібної торгівлі - ДФС активно веде консультації з бізнесом. Наразі триває етап розробки технічних вимог до системи, надалі стартуватиме етап тестування, після якого до пілоту долучиться бізнес.

Крім того, ДФС вже впроваджені електронні митні декларації, працює система електронного адміністрування ПДВ.

У перспективі, за словами Євгена Бамбізова, запровадження електронної акцизної марки. Ця система є дієвим інструментом контролю за обігом та виробництвом підакцизних товарів, що також і попереджає появу на ринку фальсифікованої продукції. Він підкреслив, що обов’язково будуть проведені зустрічі з представниками тютюнової та лікеро-горілчаної галузей для обговорення всіх нюансів впровадження новацій. При чому, окремо для кожної галузі.

https://www.facebook.com/UkrEKKA/posts_to_page/
 
Форум » Касові апарати » Різне » Повністю подолати контрабанду можливо лише за умови повної (фіскалізації готівкових розрахунків)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet