Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

П`ятниця, 29.03.2024, 09:36
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Громадян планують залучати до контролю за виконанням РРО
Громадян планують залучати до контролю за виконанням РРО
adminДата: П`ятниця, 02.03.2018, 17:44 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Громадян планують залучати до контролю за виконанням РРО-законодавства


ДРС не погодила розроблений Мінфіном законопроект «Про внесення змін до Податкового кодексу України та Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо створення умов для дистанційної торгівлі та детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг».

Причина — порушення розробником вимог ст. 21 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» у частині неоприлюднення проекту регуляторного акта. Крім того, не здійснено аналізу регуляторного впливу.

З тексту самого законопроекту випливає намір Мінфіну перекласти частину контролю за дотриманням продавцями РРО-законодавства на покупця.

Так, після проведення перевірки платника податків за скаргою покупця контролюючий орган зобов’язується перерахувати скаржнику частину сплаченого штрафу. Також контролери зможуть залучати покупця (клієнта) до фактичної перевірки продавця. Водночас за умови застосування фінсанкцій, прийнятих за результатами перевірки, проведеної на підставі скарги покупця (споживача) про порушення платником податків розрахункових операції, такий покупець має право на компенсацію 100% вартості придбаних товарів (робіт, послуг), зазначених у його скарзі.

Водночас маємо ще одну ініціативу — запровадження строку для оприбуткування в касі продавця отриманих його кур’єрами готівкових коштів від покупців протягом 96 годин із дати роздрукування розрахункового документа на передання товару покупцеві через власну службу доставки продавця.

https://buhgalter911.com/uk/news/news-1035029.html
 
Форум » Касові апарати » Різне » Громадян планують залучати до контролю за виконанням РРО
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet