Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Вівторок, 23.04.2024, 21:58
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Касові апарати » Різне » Діяльність з використанням РРО здійснюють 120 тис. суб’єктів (господарювання — ДФС)
Діяльність з використанням РРО здійснюють 120 тис. суб’єктів
adminДата: Неділя, 04.02.2018, 18:27 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
Діяльність з використанням РРО здійснюють 120 тис. суб’єктів господарювання — ДФС


Станом на 1 грудня 2017 року 120 тис. суб’єктів господарювання зареєстрували майже 280 тис. реєстраторів розрахункових операцій (РРО) на 260 тис. господарських об’єктів. Про це повідомляє прес-служба ДФС.

Як повідомляється, за 11 місяців поточного року через РРО при продажу товарів (послуг) проведено розрахункові операції майже на 800 млрд гривень.

Для спрощення подачі звітності РРО в Україні успішно працює система збору і збереження даних реєстраторів розрахункових операцій, функціонування якої передбачено чинним законодавством.

Інформація, яка міститься в зазначеній системі, дає можливість контролюючому органу переглядати фіскальні денні звіти у розрізі суб’єктів господарювання та РРО. Крім того, отримана інформація використовується для аналізу поточної діяльності платників податків, при формуванні плану-графіка документальних перевірок, попередження фактів невідображення в обсягах продажу з ПДВ роздрібних виторгів тощо.

Так, зокрема, лише під час перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють реалізацію пального через мережу АЗС, за допомогою отриманої з системи інформації донараховано податків та застосовано штрафних санкцій на суму близько 3 млрд гривень.

Враховуючи важливість застосування реєстраторів розрахункових операцій як один з елементів боротьби з тіньовою економікою, ДФС бере активну участь в удосконаленні системи збору і збереження даних РРО.

Так, наприклад, громадяни матимуть можливість перевірити на веб-порталі ДФС наявність того чи іншого розрахункового документу, а також поєднати відображений у системі розрахунковий документ з гарантійним талоном на придбаний товар.

https://minfin.com.ua/ua/2017/12/12/31409346/
 
Форум » Касові апарати » Різне » Діяльність з використанням РРО здійснюють 120 тис. суб’єктів (господарювання — ДФС)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet