Рожнятів сервіс

Продаж і сервісне обслуговування касових апаратів, електронних ваг,
супутникове телебачення, ремонт телерадіоапаратури. м.Рожнятів,площа Єдності буд.6 тел.096-8253344

Четвер, 28.03.2024, 20:34
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Модератор форуму: shumey  
Форум » Електронні ваги » Новинки вагової техніки » У Львові відкрили першу чергу заводу «Техноваги».
У Львові відкрили першу чергу заводу «Техноваги».
adminДата: Середа, 21.11.2012, 16:54 | Повідомлення # 1
Ранг 10
Група: Администраторы
Повідомлень: 2045
Статус: Offline
У Львові відкрили першу чергу заводу ваговимірювального обладнання НВП «Техноваги». Створено 125 нових робочих місць, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Завод має власні унікальні розробки (електронні ваги автомобільні, вагонні, промислові, напільні, конвеєрні, бункерні, прецизійні, ювелірні, дозатори, пакувальні автомати та інше вагове обладнання); випробувальну лабораторію.

Це єдине підприємство в Україні, що є розробником та виробником ваг у всьому діапазоні від лабораторних до вагонних, серед серійних виробів: унікальні лабораторні ваги, промислові, автомобільні, вагонні ваги, дозатори, пакувальні автомати, фасувальні машини, технологічні лінії.

Експорт вагової техніки (електронні ваги, фасувальні машини, пакувальні автомати для насіння) здійснюється у Польщу, Грузію, Білорусію, Молдову, Росію.

Підприємство налічує 125 працівники, четверту частину якого складають висококваліфіковані інженери, конструктори та програмісти.

НВП «Техноваги» – проводить повний цикл розробок, виготовлення, впровадження і сервісного обслуговування своєї продукції.

«Я думаю, що подія знакова і для міста. Ми відкриваємо першу чергу підприємства, яке ми збудували за останні 3 роки, землю купили на аукціоні 5 років тому. Підприємство продовжує традиції нашого приладобудування і працівники – 125 осіб – мають можливість тут працювати. Ми виробляємо ваги – від лабораторних до вагонних , фасувальні машини, дозатори багатофункціонального призначення. Таким чином ми вносимо вклад у розвиток Львова, України. Працюємо пі всій країні, трохи експортуємо – у Грузію, Польщу, Білорусь.

Два роки ще будемо добудовувати, загальна площа заводу – 7 тис. м. кв.», – зазначив директор НВП «Техноваги» Ігор Клос.

http://novyny.lviv.ua
 
Форум » Електронні ваги » Новинки вагової техніки » У Львові відкрили першу чергу заводу «Техноваги».
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Cайт ЦСО Шумей М.В. м.Рожнятів

Copyright "Рожнятів сервіс" © 2009 - 2024
Використовуються технології uCoz
radionet